dimarts, 2 de maig del 2023

Lluís: Un pas endavant per l'agricultura i els serveis públics

Lluís

Convençut de la necessitat de tenir cura pel medi ambient i l’agricultura. Perquè volem un poble sostenible i amb l’aigua de qualitat a casa i al camp. El seu coneixement des de l’enginyeria agrícola i el bon fer del conreu del camp li atorga la força per seguir defensant un Quartell més saludable. Perquè avançar en sostenibilitat és clau per al Pla d’Acció d’Educació Ambiental i Sostenibilitat. Quartell amb els ODS-2025. Cal seguir avançant en el PGOU amb la modificació pertinent de determinats sectors de creixement urbà. La neteja i condicionament dels camins rurals així com la cura del patrimoni hidràulic són aspectes que cal seguir treballant.

QUARTELL, UN POBLE QUE CREIX

El desenvolupament del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) amb concreció de mesures correctores i directrius adients a la normativa actual fan de Quartell un poble més habitable. La intervenció en les voreres i espais públics per a garantir l’accessibilitat aferma l’opció per les persones amb diversitat funcional. Els parcs públics amb espais per al joc i la interacció dels xiquets i xiquetes del poble conformen una acció de govern per un poble més ric.
La cura de l’aigua com un dels béns preuats que cal preservar com a servei públic així com la seua gestió al polígon han de mantenir-se i millorar. L’atenció al polígon industrial la Foia ha estat sovint insuficient i cal incentivar la cura, neteja i tractament de residus a la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada