dimecres, 3 de maig del 2023

Sergi: Un pas endavant per la riquesa cultural

Sergi

Apassionat per la música, la cultura i les festes d’un poble que batega il·lusions. Coneixedor dels diversos talents artístics, culturals i creatius d’un poble que vol caminar des del diàleg intercultural i la interdisciplinarietat dels discursos expressius del que som.

QUARTELL: UN POBLE QUE ESCLATA EN ESPORT, CULTURA I FESTES

“Música a la fresca” “Una primavera de teatre”; “Festival de guitarra”; “Concerts de la Unió Musical i la seua implicació en totes les celebracions de la localitat” mobilitzen centenars de veïnes i veïns que viuen la cultura. La celebració del 9 d’Octubre, les festes infantils així com l’acompanyament de les setmanes temàtiques o culturals amb música (Unió Musical Quartell) , bous (Setmana taurina) y les celebracions amb els més majors consoliden una programació diversa i rica. Tanmateix Quartell aferma el pas en les Festes de juliol amb el suport, dinamització i gestió de l’ajuntament.
El recolzament a les múltiples iniciatives esportives així com la cura, millora i renovació de les pistes i instal·lacions esportives fa del municipi un espai viu. Millorarem els mecanismes de gestió de les instal·lacions amb la intenció de forjar un projecte d’esport i salut intergeneracional

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada