dimecres, 14 de juny del 2023

L'acord del Sistar, un pas endavant per al govern d'esquerres a Quartell

SOCIALISTES-COMPROMÍS I ESQUERRA UNIDA SIGNEN L’ ESTABILITAT PER AL GOVERN MUNICIPAL

El pacte de govern a Quartell 2023-27

L’Acord del Sistar consolida el govern d’esquerres a l’Ajuntament de Quartell. L’aliança entre Socialistes Compromís i Esquerra Unida garantirà un govern centrat en les persones. El Molí Nou ha sigut el marc per a la signatura de l’Acord entre Cristina Marqués, candidata a l’alcaldia per la coalició Socialistes Compromís, i Lluís Molina, d’Esquerra Unida.

Els fonaments d’aquest pacte de  govern de Quartell s’articulen al voltant dels serveis públics per a la qual cosa s’aposta pel desenvolupament i la implantació d’una gestió transparent i responsable al consistori. El desenvolupament de la Relació de Llocs de Treball a l’ajuntament preservarà l’atenció i recuperarà l’esperit de servei que l’administració local ha de mantenir respecte del veïnat. Les línies definitòries de l’Acord del Sistar acullen el compromís d’impulsar un urbanisme responsable amb el conseqüent desenvolupament del pla de mobilitat sostenible i el compromís per l’accessibilitat de manera que cap persona es veja exclosa del nucli urbà de la localitat. «S’evitarà el desenvolupament de zones noves urbanes sense l’estudi de necessitats i la pertinent justificació; cal impulsar la consolidació de totes les zones urbanes creades sense obrir-ne de noves».

L’aposta per l’aigua pública i potable és un altre dels pivots fonamentals del  document rector de l’acord de governabilitat a Quartell. La transparència, informació i la participació ciutadana conformen els eixos vertebradors de les línies de govern municipal que arrancaran el 17J.

L’Acord del Sistar para  especial atenció a l’escola pública; un dels elements claus dels serveis públics que pretén preservar el pacte. En aquest mateix sentit s’observa la necessitat de preservar la gestió pública de l’aigua potable. El suport i el compromís amb els serveis que garanteixen l’equitat i la justícia per a la  ciutadania són elements conformadors de les línies d’articulació definides al pacte de Quartell.

L’acord del Sistar signat per la candidata a l’alcaldia Cristina Marqués i Lluís Molina, líder d’Esquerra Unida rubrica el compromís entre ambdues formacions que es comprometen a governar per tal de consolidar un Quartell plural, responsable, acollidor i just.

«Hem volgut signar aquest acord públicament responent al compromís de transparència i voluntat de participació que ens perfila. Ens hem compromés a treballar perquè cadascun dels veïns de Quartell trobe al consistori el servei públic que espera» afegien.

«Des d’Esquerra Unida governarem amb la mirada ferma i la determinació d’anar endavant; Quartell mereix oportunitats per a totes i tots; un  poble que camina i creix en participació, escolta i avança en pluralitat i possibilitats» afegia Lluís Molina.

«Un dels trets definitoris de la gestió recolzada en l’acord del Sistar passa per l’acompanyament i els afectes; la  nova gestió municipal pivota en solvència, transparència i acompanyament. Les polítiques del segle XXI reclamen noves atencions i nosaltres estem disposats a avançar en atenció a la ciutadania, serveis i millora de la qualitat de vida» comentava Cristina Marqués.

 

TEXT COMPLET DE L'ACORD

Acord 2023-27


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada