diumenge, 14 de juny del 2015

Presa de possesió Alcalde i Regidors

EL CANVI FET REALITAT: PERE CAMPOS ALCALDE DE QUARTELL

“L’ajuntament ha de tornar a ser el lloc de trobada. Governarem amb responsabilitat, transparència i diàleg”

Alcalde i Regidors de Quartell després de la pressa de possessió
El desig de participació i consegüentment la construcció d’un nou temps per a Quartell es respirà en el plenari de constitució del nou govern. De la mà de l’investit alcalde, Pere Campos, l’ajuntament de Quartell acull un canvi generacional definit per la responsabilitat, l’honradesa, la transparència i el diàleg.

“Quartell serà un poble més solidari, just i democràtic, perquè amb la implicació de tots aconseguirem millorar la qualitat de vida. No es tracta de colors polítics sinó d’una política constructiva en benefici de la ciutadania” asseverà Campos.

Al seu discurs, el nou alcalde agraí la tasca desenvolupada pel seu equip “Sóc la cara visible d’un grup que ha treballat de valent i hui el somni es fa realitat”. L’alcalde agraí la generositat a Compromís així com l’empenta a Esquerra Unida amb la qual Quartell comptarà després de 28 anys amb un govern d’esquerres.

Pere Campos, amb l’aval que li atorguen els quatre anys com a portaveu del grup municipal socialista a l’oposició, es manifestà agraït, entusiasmat i disposat a treballar per un Quartell progressista, just i plural. Campos treballarà des de l’honradesa i la humilitat ja que es manifestà summament respectuós per la feina que altres van encetar i de la qual se’n sent hereu. “Gràcies a ells hem pogut veure la llum al final del túnel”. L’alcalde de Quartell tingué presents els socialistes MªÀngels Navarro i José Torrente, alcalde pel PSPV en la segona legislatura després de la democràcia.

Les accions de l’equip de Pere Campos passaran per l’assumpció de nous reptes, “necessitem regenerar l’economia local, augmentar els recursos destinats a l’educació i la cultura, fomentar l’esport i gestionar d’una manera responsable els recursos dels què disposem per evitar l’exclusió social”. L’alcalde de Quartell asseverà “farem tot allò que estiga a les nostres mans per aconseguir que Quartell siga un municipi a l’altura del que ens mereixem”

Per la seua banda, Vicent Arlandis, regidor d’Esquerra Unida es mostrà emocionat en prometre el seu càrrec com a regidor del consistori i justificà la seua participació en el govern de Quartell. “Agraïm l’oferiment de Quartell pel canvi i estem ací per a complir amb els nostres programes. Tot i això res no tindrà sentit si no participeu tots els veïns; des d’ací us convide a vindre als plens, a les comissions de treball que es formen. Us anime a organitzar-vos i si fem alguna cosa malament ens ho comuniqueu”

El portaveu del Partit Popular, Ivan Villalba agraí el suport als seus votants i es mostrà disposat a treballar per Quartell “felicitem el nou alcalde, estem ací per treballar per a Quartell i fiscalitzarem tot el que calga”. Francesc Huguet, que ha estat 28 anys alcalde a Quartell no va assistir al ple de constitució de nou ajuntament, amb la qual cosa no participà del traspàs de poder al nou equip que pilota la regeneració al consistori.

Al ple de constitució del nou ajuntament de Quartell acudiren els alcaldes socialistes de les Valls, Toni Gaspar per Faura; Toni Sanfranciso de Benifairó i Pilar Álvarez de Quart que juntament amb el veïnat aplaudiren la investidura del primer alcalde d’esquerres després de 28 anys de govern del PP.

DISCURS COMPLET INVESTIDURA PERE CAMPOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada