dijous, 9 d’abril del 2015

ManifestLes persones som el motor del canvi; tenim la capacitat per incidir en la realitat que ens envolta. Hem de ser conscients d'esta virtut i fer-la valer en el nostre poble. Quartell pel Canvi naix amb l'objectiu de generar debat i oferir alternatives per a progressar socialment.
Davant del descontent social i la desconnexió entre el govern municipal i els veïns i veïnes de Quartell, fruit de l'ús partidista del poder municipal i la incapacitat d'escoltar veus diferents a les pròpies, no podem quedar-nos de braços creuats. Des de Quartell pel Canvi tenim il·lusió per trobar i potenciar allò que uneix les opcions ideològiques diferents de les que governen el poble, evitant actituds no constructives. Amb este punt de partida, Quartell pel Canvi té la voluntat clara d'incidir positivament en la vida social i política de la manera més propera possible. Estem convençuts que la nostra participació pot ser un gran valor afegit a la regeneració de les formes polítiques poc democràtiques i aviciades que ens governen, 28 anys fa.
Quartell pel Canvi som un moviment local, progressista i municipalista, integrat per persones adscrites a partits polítics i/o independents que volem treballar per un poble més plural, més obert, més transparent en la gestió i més solidari, en el marc d'una democràcia més plena i d'una major equitat social. Quartell pel Canvi ha nascut de l'evidència que, després de 28 anys de governs mono-colors, cal un canvi profund en les formes de governar i de fer política, en la institució més propera que tenim, i que és l'Ajuntament.
  • Un canvi que permeta recobrar, després de 28 anys, l'interès dels quartellers i quartelleres que s'han anat apartant del compromís polític progressista i de la participació municipal.
  • Un canvi que aporte un projecte de gestió dels afers municipals que permeta als veïns i veïnes de Quartell afrontar les dificultats actuals en el món laboral.
  • Un projecte de gestió que permeta a les persones del poble afrontar les dificultats generades per les retallades econòmiques i afrontar la feina de recuperar els nivells de qualitat exigibles en l'atenció als drets socials.
  • Un canvi que retorne a la vida pública municipal el prestigi que en els darrers 28 anys ha perdut a base de formes de govern sectàries i autoritàries.
  • Un canvi que reactive el compromís de cada veí i veïna en la millora de la vida col·lectiva, a hores d'ara desactivat, per l'arrogància d'unes formes de govern menyspreadores de qualsevol sensibilitat, siga la d'altres partits polítics, siga la de persones o col·lectius aliens al govern municipal.
  • Un canvi que retorne la confiança en la institució pública més propera i respectada que tenim: l'Ajuntament de Quartell.
  • Un canvi que faça possible l'aplicació de polítiques progressistes en benefici de la majoria de la població.
  • Un canvi que ens porta a formar una llista de candidats pactada i conjunta que arreplegue totes les opcions polítiques que aspiren a governar el municipi. La matemàtica electoral ens fa pensar que és la manera més directa d'aconseguir el canvi.
Observant la magnitud de la tasca a realitzar vos animem a que ens acompanyeu en el desenvolupament d'este projecte, estigueu atents a les convocatòries a reunions i, si esteu d'acord i ho considereu oportú, ens feu arribar les vostres propostes.
Descarregar en PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada